O nama

Poduzeće Tehnodarija d.o.o. osnovano je 1994. godine u Zagrebu kao poduzeće za trgovinu na veliko i posredovanje u trgovini. Poduzeće djeluje na području cijele Hrvatske, te svojom kvalitetom i uslugom želi Vam pomoći pri odabiru proizvoda koje nudimo.

 

Specijalizirani smo za prodaju svih vrsta elektromaterijala, sanitarija, vodovodnih instalacija i potpunog rješenja klimatizacije.

 

Nudimo Vam povoljnu, kvalitetnu i brzu montažu klima uređaja i njihovo servisiranje. Možemo se pohvaliti velikim brojem montaža i održavanja većih ali i manjih sustava.

 

Poduzeće Tehnodarija d.o.o. je kod Ministarstva zaš¡tite okoliš¡a prostornog uređenja i graditeljstva upisana u sudski registar za djelatnost servisiranja i isključivanja iz uporabe rashladnih uređaja.

 

Odlikujemo se visokom kvalitetom usluga ali isto tako smo sinonim za sigurno i ugodno radno mjesto. Odnosi s našim kupcima, dobavljačima i zaposlenima temelje se na dugogodišnjem povjerenju, poštenju, timskom radu, vedrom raspoloženju te međusobnom razumijevanju.

 

Želimo da naše poduzeće bude prepoznatljivo po svojem profesionalizmu, kvaliteti i promptnosti na području gdje djelujemo.

Tehnodarija d.o.o. ovlašteni je servis za TOSHIBA, HAIER I MAXON klima uređaje!

KONTAKT:

 

Tel: 01/ 373 51 25

Mob: 091 524 26 36

E-mail: tehnodarija@tehnodarija.hr​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Adresa: Ivane Brlić Mažuranić 90, Zagreb

Radno vrijeme: Ponedjeljak- Petak: 8,00 - 16,00 h   

© 2018. Tehnodarija d.o.o. Sva prava pridržana.