Načini plaćanja

Tehnodarija.hr webshop vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

 1. Plaćanje po primitku pošiljke:

  Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Plačanje pouzećem obračunava se dodatno prema cjenika dostavljača.Te dodatne troškove možete izbječi izaburuči jedan od niže navedenih načina plaćanja.

 2. Virmansko plaćanje

  Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

  Žiro račun otvoren kod ZABA-e
  IBAN: HR5923600001101421892
  SWIFT: ZABAHR2X

   

 3. CORVUS PAY - online plaćanje karticama

Sve cijene na tehnodarija.hr su izražene u kunama.         

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama na stranici tehnodarija.hr   

Plaćanje karticama zaštićeno je i sigurno. Plaćanje na stranici ikoma.hr izvršava se putem pružatelja usluga CorvusPay koji koristi najviše standarde sigurnosti prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama. Platiti možete karticama na rate ili jednokratno. Popusti u internetskoj trgovini tehnodarija.hr odnose se na gotovinska i jednokratna plaćanja. Ako želite platiti na rate, na raspolaganju Vam je odabir plaćanja do 12 ili do 24 rate. Pri odabiru kartičnog plaćanja do 12 rata, popust se umanjuje za 7 postotnih poena, a pri odabiru kartičnog plaćanja do 24 rate, popust se umanjuje za 10 postotnih poena. Plaćanje na rate u tehnodarija.hr-u je beskamatno.

Pri odabiru načina plaćanja karticom, u košarici, možete birati između sljedećih opcija:

 • Karticom jednokratno - svih banaka
 • Karticom do 12 rata- PBZ Maestro i Visa
 • Karticom do 12 rata - Visa Premium (American)
 • Karticom do 12 rata -ZABA MasterCard i Visa
 • Karticom do 12 rata - Diners
 • Karticom do 12 rata - MBPlus Maestro, Visa, MasterCard
 • Karticom do 24 rate- ZABA MasterCard i Visa

Nakon odabira kartice i klikom na „plati“ Kupac pristupa zaštićenoj stranici pružatelja usluge online naplate CorvusPay, gdje upisuje sve potrebne podatke.

 

 1. PLAĆANJE DEBITINIM I KREDITNIM KARTICAMA

  MasterCard

  Maestro

  Visa

  American Express

  Diners  Pri plaćanju koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.